Zwembadservice en onderhoud
Hydraflex heeft al jarenlange ervaring in het leveren van onderhoud en service aan zwembaden.
Maatregelen als gevolg Coronavirus
Om onze dienstverlening te waarborgen in deze moeilijke tijd en omdat wij uw en onze gezondheid hoog in het vaandel hebben staan, heeft Hydraflex BV. een aantal maatregelen getroffen om besmetting met Corona (COVID-19) te voorkomen.
Nieuw in ons assortiment. De Kaeser E-power compressor
De mobiele bouwcompressor, revolutionair aangedreven door een elektromotor. De fluisterstille elektroaandrijving is geschikt voor gebruik in milieuzones met beperkte geluidshinder. De emissievrije aandrijving maakt toepassingen in gebouwen of zelfs in tunnels niet langer afschrikwekkend.
Uitgebreid assortiment koppelingen, slangen en pompen
In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan slangen, pompen, koppelingen etc. Niet op voorraad zijnde producten zijn op korte termijn leverbaar.
Aanleg, onderhoud en renovatie van uw zwembad
Hydraflex B.V. heeft jarenlange ervaring met de aanleg, renovatie en onderhoud van binnen- en buitenzwembaden. Met deskundige medewerkers kunnen wij uw zwembad ook preventief onderhouden.
Brandblussers / brandbeveiliging/ NCP erkend
Hydraflex B.V. is uw leverancier voor diverse soorten blusmiddelen, pictogrammen, noodverlichting en controles en/of reparaties hiervan. Wij zijn een NCP gecertificeerd onderhoudsbedrijf.
Volg ons op Facebook en Instagram
Volg ons op Facebook en Instagram!
Nieuwe vacature beschikbaar
Vacature Hydraflex Commercieel/technische medewerker gevraagd. Vaste baan, directe aanstelling en goed salaris bij een mooi familiebedrijf.
Maatregelen als gevolg Coronavirus
Om onze dienstverlening te waarborgen in deze moeilijke tijd en omdat wij uw en onze gezondheid hoog in het vaandel hebben staan, heeft Hydraflex BV. een aantal maatregelen getroffen om besmetting met Corona (COVID-19) te voorkomen.

Technisch Handelscentrum Hydraflex: tijd voor kwaliteit

Technisch Centrum Hydraflex B.V. is, zoals de naam al zegt, een technische handelsonderneming die is opgericht in 1975. Naast uw betrouwbare partner in installatietechniek is Hydraflex leverancier van technische producten voor alle takken van industrie. Wij leveren onder andere pompen, compressoren, diverse soorten slangen en alle koppelingen die hiermee gepaard gaan.

Hydraflex is NCP gecertificeerd, waardoor wij de jaarlijkse controles voor uw kleine brandblusmiddelen kunnen verzorgen, maar ook nieuwe brandblusmiddelen kunnen leveren en installeren.

Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren. Onze reparatieafdeling voert reparaties uit aan alle soorten pompen en compressoren.

Technisch Handelscentrum Hydraflex | Hydraflex - Technisch handelscentrum bv © 2021
Volg ons op Twitter Volg ons op Linkedin Volg ons op Facebook